twitter facebook MSweb op YouTube MSweb op Instagram msweb mskidsweb MS Vereniging

Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Keuring parkeerkaart

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  Dat was tot een paar jaar geleden bij het ziekenhuis hier ook zo geregeld Jannie. Nu is het parkeerterrein bij het ziekenhuis in handen van een extern bedrijf en moet je gewoon betalen, invalidenkaart of niet. Gelukkig kun je tegenwoorden wel contactloos betalen bij de slagboom dus hoef ik niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat.

  Commentaar


   #32
   Oorspronkelijk geplaatst door Knillis Bekijk bericht
   Tegenover deze kosten staat dan wel dat ik in ieder geval in mijn eigen woonplaats geen parkeerkosten meer heb op betaald parkeerplaatsen. Maar ook ik veel andere plaatsen mag je dan gratis parkeren. Helaas geldt dat dan weer niet voor het parkeerterrein van het ziekenhuis in mijn gemeente.
   In mijn woonplaats moet je op 'normale' plaatsen gewoon betalen; het is een vrijwel onmogelijke puzzel om uit te zoeken wat in welke plaats de regels zijn. Overigens kan ik zelf op de meeste reguliere parkeerplaatsen toch niet parkeren, omdat ik dan met mijn rolstoel de auto niet uit kan.

   Commentaar


    #33
    Oorspronkelijk geplaatst door Jrs77 Bekijk bericht
    het is een vrijwel onmogelijke puzzel om uit te zoeken wat in welke plaats de regels zijn.
    Het wordt toch ook tijd dat ze daar landelijke regels voor gaan maken. Misschien een mooi aandachtspunt voor de minister van gehandicaptenzaken. Al zullen ze bij de overheid momenteel wellicht niet zo veel tijd over hebben om hier mee aan de slag te gaan.

    Commentaar


     #34
     Ik heb een melding gedaan bij de minister van gehandicaptenzaken en hij schijnt er pas een filmpje over te hebben opgenomen. Hij is er dus mee bezig.

     Commentaar

     Bezig...
     X