Het zag er bij onszelf niet zo netjes uit, maar was wél lekker: Perzische kipstoof met granaatappelstroop en walnoten. Licht kruidig, klein beetje zuur en toch zoet. Mjammie!
Maar eens een oude klassieker gemaakt. Bietensalade met bietjes uiteraard , tonijn (op water), gekookte aardappels, zoetzure augurkjes, zilveruitjes, wat vocht van de augurken en zilveruitjes, mayo, peper en zout. Lekker fris!
Ja, dat is een goed idee! Wij doen het met haring ipv tonijn, en noemen het vervolgens haringsalade . Maar hier is ie uit beeld geraakt. Ten onrechte. Binnenkort weer es maken.
Maar eens een oude klassieker gemaakt. Bietensalade met bietjes uiteraard , tonijn (op water), gekookte aardappels, zoetzure augurkjes, zilveruitjes, wat vocht van de augurken en zilveruitjes, mayo, peper en zout. Lekker fris!
Ai, vergeet ik toch gewoon de hele tijd in dit lekkere topic recepten te zetten. Veels te druk op werk, ik vergeet alles.
Vanavond een simpele pasta, met tomatensalade.
Commentaar